Selecteer een pagina

Deze briljante weggever is voor jou!

Alsjeblieft

In 1 maand doe je een eerste aanzet om de enerverende periode dat je kanker had achter je te laten. Het programma is opgebouwd volgens het unieke VLAM model.

  • Wekelijks ontvang je een video-opdracht in de mail, met een uitwerkblad erbij.
  • Je gaat Verwerken door terug te kijken en niet weg te stoppen. Dit doe je door een gebeurtenis op te schrijven tijdens jouw ziekte.
  • In de tweede week onderzoek waar je energielek zit. Leer jij jezelf met een praktische opdracht beter kennen en leer je loslaten.
  • Je gaat actie ondernemen en hulp vragen, dat kan best een beetje ongemakkelijk voelen. Want je hebt toch al zo vaak om hulp gevraagd toen je ziek was? We zijn aanbeland in de derde week.
  • In de vierde week ga je jouw tijd organiseren om voor jezelf op te komen en maak je de ruimte om je leven opnieuw in te richten.
  • Daardoor kom je weer in balans en stop je met piekeren.
  • Je krijgt weer nieuwe levensenergie.
  • Tijdens dit programma maak je kennis met mijn speciaal voor kankerpatiënten ontwikkelde programma en zie je hoe ik te werk ga.
  • Na 4 weken plan jij een online kennismakingsafspraak in mijn agenda en deel je jouw ervaringen met mij.
  • Ga weer vlammen en start met deze briljante weggever: Leef lekker door na kanker!

Jouw investering is € 0,- het kost je alleen jouw eigen tijd.

Druk op de knop om je in te schrijven

Wat zeggen deelnemers over het programma?

Dit programma heeft me overtuigd om verder te gaan met de persoonlijke coaching. Dat kwam door de manier waarop dat was samengesteld. Ik vond dat al een goede aanzet. De herkenning spreekt me aan. Die opdrachten geven je een inzicht van hoe ik me voel op dat moment. Ze geven je richting voor hoe je verder kan.

H.

Het heeft mij wel aan het denken gezet, en ook door goed terug te denken, heb ik het proces als het ware herbeleefd. Niet negatief, maar soms wel confronterend. Het ‘oh ja’ gevoel waarbij ik meteen heb geanalyseerd of ik het moment heb weggedrukt, of door de rollercoaster vergeten was. 

N.

Fijn dat je zegt bij de instructie dat, ook al ben je weer gezond, het herstel nog langer duurt. Dus dat het normaal is dat je nog moe bent, en dus eigenlijk niet op dezelfde voet door kunt gaan.

S.

Ik merkte dat het al best confronterend was om toe te geven dat het nog niet altijd goed met me gaat, vooral omdat niemand eigenlijk iets merkt en ik ogenschijnlijk alles weer gewoon kan en doe zoals voorheen.

M.