Corien Plaisier

Leer mij wat beter kennen

Ervaring

Na 23 jaar loondienst, ben ik in 2011 gestart met mijn eigen bedrijf Stippels & Co. Mijn ervaring als leidinggevende in het bedrijfsleven komt goed van pas in mijn werk als coach van teams en teamleden. De coachpraktijk doorleven na kanker, gericht op ex-kankerpatiënten is daar in 2020 bijgekomen. In 2021 ben ik 2 dagen per week gaan werken voor Stap Nu als coach re-integratiebegeleider op het gebied van kanker en werk.

Opleiding

In 1988 heb ik hbo communicatie afgerond en in 2010 mijn Master in Brand Management behaald. Ik was toen nog in het bedrijfsleven in de marketing-communicatie werkzaam. Later ben ik na jaren op mijn gevoel coachen, in 2019 de coachopleiding gaan doen. Verder heb ik dit in 2020 nog aangevuld met een e-coach diploma. Ik ben erkend e-coach level I.

Corien en kanker

Het begint in 1992 toen ik ben behandeld voor een non-hodgkin lymfoom met vier chemokuren en twintig bestralingen. Toen ik 50 werd heb ik borstkanker gehad, hoogstwaarschijnlijk als gevolg van de bestralingen in 1992. Na een borstsparende operatie en weer zestien bestralingen heb ik ook toen weer, de draad van het leven opgepakt. Lees meer hierover in mijn verhaal.

Missie

Het is mijn missie, mensen te begeleiden om de positieve kant te zien van wat ze is overkomen. Voor mij is deze ziekte waardevol geweest voor mijn verdere leven.

Hobby’s

Een groente freak kan je mij wel noemen. Daarom maak ik graag gezond en lekker eten klaar voor familie en vrienden. Verder lees ik veel en speel ik graag een rondje golf.

Privé

Ik werd in 1964 in Dordrecht geboren. Ik ben getrouwd met René, wij hebben twee volwassen kinderen. Vanaf mijn jeugd woon ik in Brabant en geniet ik van de natuur en het Brabantse leven.

Lid van de NOBCO

Ethische code

Als lid van de NOBCO, de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches, houd ik me aan de internationale ethische code. Daarin staat onder andere dat ik doorverwijs als mijn klant een andere vorm van hulp nodig heeft dan die ik kan bieden. Klik hier als je die wilt downloaden.

Privacy

Jouw gegevens worden vastgelegd op een verantwoorde wijze, volgens de privacywet (AVG). Verder zijn de vertrouwelijkheid en jouw veiligheid gewaarborgd. Als je hier klikt kun je mijn AVG verklaring doorlezen.

Nascholing intervisie

Voldoende coachuren maken en deelnemen aan na- en bijscholingsactiviteiten houden mijn kennis en ervaring op niveau. Geregeld sparren met collega’s tijdens intervisie en supervisie als dat nodig is, ondersteunen mijn professionaliteit.