Tarieven

Wat kost het?

Zakelijk

Voor zakelijke klanten is mijn uurtarief € 100,- exclusief BTW en reiskosten. Zonodig aangevuld met de huur van een gespreksruimte. Neem contact op dan bespreken we jouw wensen en mogelijkheden.

Particulier

Particuliere klanten betalen een lager tarief. Denk aan een investering van € 540.- inclusief BTW, voor twee sessies videobellen en twee keer per week gedurende vier weken contact via de mail. Er zijn veel varianten mogelijk, neem contact op dan bespreken we jouw wensen en mogelijkheden.

Looptijd

De looptijd van een gemiddeld traject is zes weken tot twee maanden. Bij e-coaching heb je al gauw minstens tien contacten in die periode. Bij traditionele coaching zijn dat er vier, de duur van de gesprekken is wel langer. Jij kiest, wat bij jou past.

Vergoeding?

Via de werkgever

Werk je in loondienst, dan is het misschien mogelijk de kosten voor een coachtraject door jouw werkgever te laten betalen. Vraag dit na bij de afdeling Personeelszaken van jouw werk.

Zorgverzekering

De kosten van deze coaching kan je niet claimen bij de zorgverzekering. Wil je dat je ziektekostenverzekering meebetaalt? Vraag dan een verwijzing via je huisarts naar bijvoorbeeld een psycholoog, want bij mij kan je niet terecht.

Ondernemers en ZZP-ers

De kosten voor de coaching zijn aftrekbaar als zakelijke kosten, voor zelfstandige ondernemers en zzp-ers.