Tarieven

Wat kost het?

Particulier

De kosten hangen uiteraard af van het traject wat je kiest. Om je een idee te geven, denk aan een investering van € 540.- inclusief BTW, voor twee sessies videobellen en twee keer per week gedurende vier weken contact via de mail. Er zijn veel varianten mogelijk, neem contact op dan bespreken we jouw wensen en mogelijkheden.

Looptijd

De looptijd van een gemiddeld traject is zes weken tot twee maanden. Bij e-coaching heb je al gauw minstens tien contacten in die periode. Bij traditionele coaching zijn dat er vier, de duur van de gesprekken is wel langer. Jij kiest, wat bij jou past.

Vergoeding?

Via de werkgever

Werk je in loondienst, dan is het misschien mogelijk de kosten voor een coachtraject bij jouw werkgever te declareren via het ontwikkelbudget. Vraag dit na bij de afdeling Personeelszaken van jouw werk.

Particulieren

Is deze mogelijkheid voor jou niet van toepassing? Dan zit er niks anders op dan deze factuur zelf te betalen. Zie het dan niet als kosten, maar als een investering in jezelf!

Zorgverzekering

De kosten van deze coaching kan je niet claimen bij de zorgverzekering. Wil je dat je ziektekostenverzekering meebetaalt? Vraag dan een verwijzing via je huisarts naar bijvoorbeeld een psycholoog, want bij mij kan je niet terecht.