Selecteer een pagina

Wat zeggen ciënten over de coaching?

Luister naar wat mijn cliënt Harrie over de coaching te vertellen had. Voor hij aan de coaching begon was hij vooral moe en merkte hij dat hij een kort lontje had. Hij is opzoek gegaan naar iemand die hem de weg kon wijzen om deze periode achter zich te laten.

Wat zeggen deelnemers over het programma?

Dit programma heeft me overtuigd om verder te gaan met de persoonlijke coaching. Dat kwam door de manier waarop dat was samengesteld. Ik vond dat al een goede aanzet. De herkenning spreekt me aan. Die opdrachten geven je een inzicht van hoe ik me voel op dat moment. Ze geven je richting voor hoe je verder kan.

H.

Het heeft mij wel aan het denken gezet, en ook door goed terug te denken, heb ik het proces als het ware herbeleefd. Niet negatief, maar soms wel confronterend. Het ‘oh ja’ gevoel waarbij ik meteen heb geanalyseerd of ik het moment heb weggedrukt, of door de rollercoaster vergeten was. 

N.

Fijn dat je zegt bij de instructie dat, ook al ben je weer gezond, het herstel nog langer duurt. Dus dat het normaal is dat je nog moe bent, en dus eigenlijk niet op dezelfde voet door kunt gaan.

S.

Ik merkte dat het al best confronterend was om toe te geven dat het nog niet altijd goed met me gaat, vooral omdat niemand eigenlijk iets merkt en ik ogenschijnlijk alles weer gewoon kan en doe zoals voorheen.

M.

Wil je persoonlijk kennismaken?

Maak gerust een afspraak als je wilt weten of ik je kan helpen. Ik drink graag online koffie met je. Dan heb je meteen een beetje beeld. Het verplicht je tot niets, ik maak gewoon tijd voor je.

doorleven na de tweede keer kanker

Doorleven na Kanker
Eikbergseweg 5
4854 NH BAVEL

Email: corien@doorlevennakanker.nl
Tel: 06 – 45 59 46 89

Bedrijfsgegevens
Kamer van Koophandel nummer, 52555445.
BTW nr. NL001681656B79