Selecteer een pagina

Hoe werkt het?

Jij kiest wat bij je past.

Traditionele coaching, e-coaching of een combinatie van beiden. Lees hieronder meer over de mogelijkheden die er allemaal zijn. Wil je in zee gaan met doorleven na kanker neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Traditioneel

De coaching vindt uitsluitend plaats door elkaar fysiek te ontmoeten in een afgehuurde coachruimte. We zien elkaar ongeveer 1,5 uur per gesprek met een periode van 2 tot 3 weken ertussen. Ga uit van 4 tot 6 afspraken voor een gemiddeld traject.

Innovatief

E-coaching is corona-proof en werkt als volgt: we maken contact met elkaar via de telefoon, chat, mail en/of videobellen. We zien elkaar niet in levende lijve; daardoor is het mogelijk korter en vaker contact te hebben dan bij de traditionele variant.

Combinatie

Deze oplossing is een combinatie van fysieke coaching en e-coaching.  We zien elkaar fysiek bij het eerste en laatste gesprek en in de tussentijd gebruiken we telefoon, mail, chat en/of videobellen om jouw proces te begeleiden. In deze variant hebben we meer contact met elkaar dan de iedere twee of drie weken bij traditionele coaching.

Hoe gaan we verder?

Coachcontract

Nadat we weten voor welke variant je gaat, leggen we de afspraken vast in een coachcontract. Na ondertekening door jou gaan we aan de slag. Wil je nu vast een idee krijgen van de kosten, bekijk de pagina tarieven.

Evaluatie

Na het laatste gesprek ontvang je een evaluatie-formulier, waarin je aangeeft wat je gehad hebt aan de coaching. Dit doe ik om de kwaliteit van mijn werk te bewaken. Dit wordt verwacht van coaches die zijn aangesloten bij de NOBCO. Klik hier als je wilt zien hoe dit formulier eruitziet.

Klachten

Via mijn beroepsvereniging heb je toegang tot de NOBCO klachtencommissie. Ben je niet tevreden, dan kun je daar een klacht indienen via deze link https://www.nobco.nl/klachten